Zoek & Boek

Ons Bedrijf -  Boerenstreekwinkel de Wolf - Vakantiepark Nieuw Grapendaal-stalling park ParkNieuwgrapendaal

 

Naast onze Boerenstreekwinekel hebben wij een wijngaard met daarin “Luxe Veluwse Hutten” voor een verblijf in de rust en ruimte. 

 

 

Openingstijden winkel

Op maandag vrijdag  en zaterdag (11.00 tot 16.00 uur)  of bel ons even of wij thuis zijn.

 

Door met elkaar in gesprek te gaan , zijn wij in staat om het zo voor een ieder met zijn eigen wensen,compleet te maken.

schroom niet en neem geheelvrijblijvend contact met ons op.

telefoon nummer 0571-292208 / 06 46444446

Route beschrijving
Vanaf de A50: Neem de afslag Vaassen, richting Terwolde. Na de afslag Nijbroek slaat u de eerste weg links af, de Zeedijk, Neem vervolgens de eerste weg rechts, Heegsestraat. Op de T-splitsing links aanhouden, de Ossenkolkweg. Daarna de eerste weg links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf).

Vanaf Deventer: Volg de IJsseldijk (Bandijk) richting Terwolde. Blijf ook na Terwolde de dijk volgen. Neem na recreatiepark “De Scherpenhof” de eerste weg links, de Ruwerdweg. Aan het einde rechts, dan direct links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf.

Vanaf de pont bij Olst – Welsum: Volg de IJsseldijk richting Terwolde. Na ca. 3 km staat links in de berm van de dijk een oorlogsmonument in de vorm van een geschutskoepel. Neem hierna de eerste weg rechts, de Ruwerdweg. Aan het einde rechts, dan direct links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf).

Wij werken samen met:

- ANWB
- Toeriseninformatie Nederland