Zoek & Boek

  • Vakantiepark Veluwe
  • Vakantiepark Terwolde
  • Camping Veluwe

Ons Bedrijf - Geitenboerderij de Wolf - Vakantiepark Nieuw Grapendaal


Ons bedrijf is vanaf 1981 gevestigd als geitenkaasboerderij. Hierdoor hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd in het maken van ambachtelijke boerengeitenkaas. Wij zijn voortdurend bezig met vernieuwingen in de markt en het doorontwikkelen van onze specialiteiten.

 Ons bedrijf is een Europees erkende kaasmakerij, geregistreerd onder EG.Z 1039. Wij werken volgens “De HYGIËNECODE voor Boerenkaas bereiding” van het Productschap voor Zuivel.

Wij zijn specialist in het maken van ambachtelijke boerenkaas en diverse zuivel. Daarnaast zijn wij actief op met het opfokken van geitenlammeren. Door het aanbieden van een verblijfsaccommodatie zijn wij inmiddels ook actief op het gebied van Recreatie.

Naast onze kaasboerderij hebben wij een wijngaard met daarin “Luxe Veluwse Hutten” voor een verblijf in de rust en ruimte. 

Huisverkoop van onze producten
Op maandag en  vrijdag (11.00 tot 18.00) en zaterdag van 10.00 tot 16.00 of bel ons even of wij thuis zijn.

Rondleiding
 

wij kunnen een wijn en/of kaasproeverij  aanbieden of een kopkoffie met een rondleiding.

door met elkaar in gesprek te gaan , zijn wij in staat om het zo voor een ieder met zijn eigen wensen,compleet te maken.

schroom niet en neem geheelvrijblijvend contact met ons op.

telefoon nummer 0571-292208 / 06 46444446

Route beschrijving
Vanaf de A50: Neem de afslag Vaassen, richting Terwolde. Na de afslag Nijbroek slaat u de eerste weg links af, de Zeedijk, Neem vervolgens de eerste weg rechts, Heegsestraat. Op de T-splitsing links aanhouden, de Ossenkolkweg. Daarna de eerste weg links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf).

Vanaf Deventer: Volg de IJsseldijk (Bandijk) richting Terwolde. Blijf ook na Terwolde de dijk volgen. Neem na recreatiepark “De Scherpenhof” de eerste weg links, de Ruwerdweg. Aan het einde rechts, dan direct links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf.

Vanaf de pont bij Olst – Welsum: Volg de IJsseldijk richting Terwolde. Na ca. 3 km staat links in de berm van de dijk een oorlogsmonument in de vorm van een geschutskoepel. Neem hierna de eerste weg rechts, de Ruwerdweg. Aan het einde rechts, dan direct links (bij het bord Geitenkaasboerderij De Wolf).