Zoek & Boek

Natuurkamperen op de Veluwe/ijsselvallei - Heerlijk zorgeloos kamperen in een heerlijke omgeving.

Op het kampeerterrein van Park Nieuw Grapendaal op de Veluwe nabij Terwolde kun je pas echt kamperen in de natuur!

Te midden van de rust en ruimte die onze camping u biedt, kunt u genieten van een goed glas wijn van eigen wijngaard terwijl kinderen in een overzichtelijke omgeving vrij kunnen spelen, en na het spelen kunnen de kinderen genieten van een glas appel/peren sap,onze appersap!!! puur en ook uit eigen boomgaard

 

 

Park Nieuw Grapendaal is prachtig gelegen op de Veluwe.

Aan de oostkant de Veluwe, westwaarts de IJsseluiterwaarden. Dichtbij liggen historisch Deventer, Apeldoorn met Apenheul en Julianapark, schilderachtig Terwolde en Balorig in Wijhe. Historie, natuur en cultuur op fietsafstand.

Op Park Nieuw Grapendaal kampeer je heerlijk middenin de natuur. Je hoort de koeien loeien. ’s Nachts is het er nog écht donker. Kinderen spelen vrij in een overzichtelijke omgeving. Verkeer is er niet.

Geert en Oetine Dijkhof geven op hun natuur kampeerweide voorrang aan tenten. Er zijn twintig plaatsen voor bungalowtenten, trekkers of vouwwagens. Een dag of een paar weken, alles kan. Park Nieuw Grapendaal ligt prachtig. Aan de oostkant de Veluwe, westwaarts de IJsseluiterwaarden.
Dichtbij liggen historisch Deventer, Apeldoorn met Apenheul en Julianapark, schilderachtig Terwolde en Balorig in Wijhe. Historie, natuur en cultuur op fietsafstand.
De natuurcamping heeft kwaliteitslabel Fietsers Welkom en ligt beschut tussen hagen en fruitbomen. In de appelhof met oude rassen kun je appels plukken en eten. Je kijkt vanaf de camping zó de geitenstal in. Echt kamperen bij de boer dus!

In het peuterbad kunnen kinderen heerlijk spetteren. Ze vermaken zich ook met skelters, stelten, het klimtoestel, de schommel, de zandbak, de wipwap, de glijbaan en het buitendambord. Op het speelveld kun je volleyballen of korfballen, in de poel lekker zwemmen.

De kampeerwinkel heeft geitenkaas uit de eigen ambachtelijke kaasmakerij, wijn, yoghurt of broodjes. In de theetuin staan thee of koffie klaar. 
Slecht weer? De slechtweeraccommodatie met gezelschapsspellen en boeken biedt uitkomst.

Nieuw Grapendaal, waar geen huisdieren mogen komen, heeft frisse toiletten, douches en elektriciteit.