Zoek & Boek

Natuurkamperen op de Veluwe/ijsselvallei - Heerlijk zorgeloos kamperen in een heerlijke omgeving.

Op het kampeerterrein van Park Nieuw Grapendaal op de Veluwe nabij Terwolde kun je pas echt kamperen in de natuur! Onze natuur camping op de Veluwe is mooi gelegen nabij het plaatsje Terwolde. Kinderen spelen vrij in een overzichtelijke omgeving. Verkeer is er niet.

Geert en Oetine Dijkhof geven op hun natuur kampeerweide voorrang aan tenten. Om het natuurlijke karakter van het kampeerterrein te waarborgen, bieden wij geen plek voor caravans. Er zijn twintig plaatsen voor bungalowtenten, trekkers of vouwwagens. 

Daarnaast bieden wij ook vier camper plekken. Deze plekken zijn verhard, gesitueerd tussen struweelhagen en grenzen aan de kampeerweide, waardoor u geniet van privacy en een prachtig groen uitzicht.

Een dag of een paar weken, alles kan!

Te midden van de rust en ruimte die onze camping u biedt, kunt u genieten van een goed glas wijn van eigen wijngaard terwijl kinderen in een overzichtelijke omgeving vrij kunnen spelen. In onze boerderij/ streekwinkel koopt u allerlei lekkers uit de omgeving, zoals geitenkaas, koekaas en vlees en zuivel van de boer. Ook vindt u hier heerlijke wijnen die gemaakt zijn van de druiven uit onze eigen wijngaard en vruchtensappen uit de regio.

Diverse producten uit de streek! In de theetuin staan thee of koffie klaar. Iets lekkers erbij? Vraag het ons gerust. Op afspraak, is er ook de mogelijkheid van een wijnproeverij, of koffie met gebak voor groepen.

 

 

 

 

Park Nieuw Grapendaal is prachtig gelegen op de Veluwe.

Aan de oostkant de Veluwe, westwaarts de IJsseluiterwaarden. Dichtbij liggen historisch Deventer, Apeldoorn met Apenheul en Julianapark, schilderachtig Terwolde en Balorig in Wijhe. Historie, natuur en cultuur op fietsafstand.

Op Park Nieuw Grapendaal kampeer je heerlijk middenin de natuur. Je hoort de koeien loeien. ’s Nachts is het er nog écht donker. Kinderen spelen vrij in een overzichtelijke omgeving. Verkeer is er niet.

De natuurcamping heeft kwaliteitslabel Fietsers Welkom en ligt beschut tussen hagen en fruitbomen. In de appelhof met oude rassen kun je appels plukken en eten.  Echt kamperen in de natuur dus!

In het peuterbad kunnen kinderen heerlijk spetteren. Ze vermaken zich ook met skelters, stelten, het klimtoestel, de schommel, de zandbak, de wipwap, de glijbaan en het buitendambord. Op het speelveld kun je volleyballen of korfballen, in de poel lekker zwemmen.


Slecht weer? De slechtweeraccommodatie met gezelschapsspellen en leesboeken biedt uitkomst. De camping beschikt over frisse sanitaire voorzieningen en elektriciteit.