Zoek & Boek

Echte Boeren Geitenkaas van Geitenboerderij de Wolf - Terwolde Veluwe

Ambachtelijk bereide Geitenkaas:

Crottin d’Oetine: verse zachte geitenkaas

Wilt u eens een ander dessert, probeer dan eens onze Geiten Joggie. Een heerlijk fris en zachte ouderwetse hangop. Lekker zo puur of met een beetje honing of verse vruchten. Maar ook heel verrassend als basis voor uw zelfgemaakte saus.

Verder maakt Geitenkaasboerderij De Wolf Labneh, een yoghurt-kaas naar Libanees recept. Een oosterse lekkernij gemaakt op de Veluwe. Heerlijk door een salade, lekker fris op een broodje gezond (tip: snij een pitah broodje open, vul deze met rauwkost en labneh met een gegratineerde plak ananas) of lekker op een bruin stokbroodje. Labneh wordt in potten onder plantaardige olie geleverd. Hierdoor is deze extra lang (ook na opening) houdbaar in de koelkast.

Naast een uitgebreid assortiment harde kazen wordt ook een lekkere zachte Veluwse kaas gemaakt.

Grapendaler Sikje – Een heerlijke droge worst gemaakt van geit. Ook hier een echt Veluws product, de geiten zijn geboren en getogen op onze boerderij, worden in Twello bij slachterij Mulder geslacht en keurslager Walraven uit Twello maakt met groot vakmanschap hier een puur Veluwse droge worst van. Verkrijgbaar in de smaken Naturel, Verse Knoflook en Pikant

Wijn – Grapendaler Terwolds Wit en Rood , een prima wijnen van druiven uit onze eigen wijngaard. Walnoten – Heerlijke walnoten, natuurlijk afkomstig uit onze eigen boomgaard.

Al onze producten zijn met zorg op onze boerderij gemaakt. Neem contact met ons op en vertel uw wensen. In overleg is er veel mogelijk.

Tip: Ervaar ook eens het Veel Luwe gevoel en boek een verblijf in een luxe en comfortabele Veluwse Hut op ons Park Nieuw Grapendaal. Klik hier voor meer info.