Zoek & Boek

Trekkershut

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Slaapkamers N.V.T Badkamers N.V.T Slaapplaatsen 4

Trekkershut

Terwolde, Nederland


TREKKERSHUT (Druif)

De  hut is ingericht voor 4 personen. Ook is de accommodatie makkelijk te bereiken met de fiets.  er is een oplaadpunt bij de hut voor de elecktrische fietsen.

Het is voorzien van kookgerei en van een kookplaatje . U kunt dus uw eigen eten bereiden en gezellig op het terras aan de picknick tafel op eten. De douche en toilet zijn op 20 meter loop afstand en zijn gezamelijk. Er staat een stapelbed en een 2 persoons slaapbankje  in. U bent welkom met een eigen slaapzak of u kunt gebruik van het linnengoed dat wij aanbieden. 

gratis wifi

elektrische verwarming.

terras

 

 

Kom naar de IJsselvallei, grofweg het gebied van Dieren tot Zwolle, als onderdeel van de Veluwebegrensd door de IJssel en de eerste heuvels aan de westkant. Prachtig doorkliefd door de Grift en het Apeldoorns Kanaal en talloze beken en sprengen. Als er iets is wat de centrale Veluwe met de IJsselvallei verbindt zijn het wel die beken en sprengen, grotendeels gevoed door regenwater dat op de hogere delen van de Veluwe gevallen is en ondergronds haar weg zocht naar beneden, richting IJssel en vaak halverwege boven de grond komend als kleine beekjes en sloten. Ook de Voorster Fliert is er zo één. Zo maar in een weiland tegenover de kerk van Bussloo komt hij boven de grond en vindt haar weg noordwaarts om het prachtige Fliertdal te vormen dan nu de grens markeert tussen Twello en stedelijk Deventer.

Maar de IJsselvallei is méér! Door haar gevarieerde bodems wordt er vrijwel alles geteeld en geproduceerd wat nodig is voor de dagelijkse maaltijd. Het is deze bijzondere eigenschap die een toeristische trekpleister vormt van de eerste orde. Overdag kom je langs de boerderijen en ambachtelijke bedrijven waar de streekproducten tot voedingsmiddelen worden bereidt en ’s avonds ga je lekker uit eten om alles wat je die dag gezien hebt te proeven. Onderwijl napratend over de boer of molenaar die je ontving, de streekwinkels die je bezocht en de kaas- of jammakerij waar je al een klein beetje proeven mocht. Onder het genot van een goed glas IJsselwijn. Dát is de IJsselvallei in optima forma.

 

Op enkele autominuten van uw vakantiehuisje ligt Deventer. Deze oude Hanzestad heeft een bijzonder mooie oude binnenstad. Maar ook als winkelstad is Deventer erg aantrekkelijk. Pak eens een terrasje aan de oevers van de IJssel of op de oude markt.

Vlak bij onze boerderij vindt u de overblijfselen van de IJssellinie, een verdedigingsbolwerk uit de tijd van de koude oorlog. Neem het pontje van Olst en bekijk de bunkers en de ingegraven tanks uit de Tweede Wereld oorlog die als afweergeschut hebben gediend.

Houdt u meer van rust? Pak dan de fiets en maak een lange tocht over de dijk langs de rivier, door de weilanden en boomgaarden gelegen in de nabijheid van de IJssel. Of fiets naar de bossen van de Noord-Veluwe. Allemaal binnen handbereik.

En bent u moe van het fietsen? Niet ver van onze boerderij, met een ongekend mooi uitzicht op de IJssel kunt u bij restaurant “Het Diekhuus” genieten van een keur van streekgerechten waaronder onze ambachtelijke producten.

Woonruimte 12 m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers N.V.T
Badkamers N.V.T
Slaapplaatsen 4
Uitzicht 4 persoons trekkershut huren | Veluwe, Gelderland

Aanwezig:

Trekkershut (Druif)

 • Weekend  (nacht) € 125,00 (€50,00)
 • Midweek (nacht) € 150,00 (€50,00)
 • Week € 275,00

  *In het hoogseizoen van 30-6-2023 t/m 31-08-2023 geldt er een 10% verhoging op de huurprijs.

Ontbijtservice.
Wij kunnen u een ontbijt op het park aanbieden voor € 13,50 p.p.
Het ontbijt wordt in uw verblijf gebracht. U dient het ontbijt voor 16.00 de dag ervoor te bestellen.

Alle genoemde prijzen zijn:

 • Excl. bed linnengoed pakket. Per persoon € 5,50 (verplicht)
 • Excl. keukenlinnen. Per verblijf € 3,50 (verplicht)
 • Excl. hand- en badlinnen €5,50 p.p. (optioneel)
 • Eindschoonmaak € 20,00 (verplicht)
 • Excl. Toeristenbelasting
 • Boekingskosten € 3,50
 • Borg varieert naar gelang verblijf
 • Gas/elektra wordt verrekend met de borg

Wij verhuren overeenkomstig de Recron-voorwaarden.

Woonruimte 12 m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers N.V.T
Badkamers N.V.T
Slaapplaatsen 4
Uitzicht 4 persoons trekkershut huren | Veluwe, Gelderland

Aanwezig:

Heerlijk ontspannen en bijkomen in één van onze vakantiehuisjes op de Veluwe op Vakantiepark Nieuw Grapendaal. Genieten van het buiten leven en kamperen bij de boer op of in een vakantiehuisje op het platteland. Ontdek het leven op een echte geiten boerderij en drink een heerlijk glas wijn op het terras van uw vakantiehuisje tussen de wijnstronken van onze eigen wijngaard.

Kamperen bij de boer op de Veluwe

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Dan kan dat op Park Nieuw Grapendaal! Park Nieuw Grapendaal is gesitueerd op het platteland van Terwolde, nabij Deventer en Apeldoorn op de grens van de Veluwe en het IJssel landschap. Op het vakantiepark is een echte geitenboerderij waar u een kijkje kunt nemen bij onze geiten. De vakantiehuisjes staan verderop waar u kunt overnachten. Daarnaast is het ook mogelijk om op het park in een tent te overnachten in plaats van een vakantiehuisje. Dat is pas echt kamperen bij de boer!