Zoek & Boek

Veluwskampeerterrein

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Camping Slaapkamers N.V.T Badkamers N.V.T Slaapplaatsen 2

Veluwskampeerterrein

Terwolde, Nederland


Op het kampeerterrein van Park Nieuw Grapendaal op de Veluwe nabij Terwolde kun je pas echt kamperen in de natuur!

Te midden van de rust en ruimte die onze camping u biedt, kunt u genieten van een goed glas wijn van eigen wijngaard terwijl kinderen in een overzichtelijke omgeving vrij kunnen spelen. 'S morgens en 's avonds kunt u meekijken tijdens het voeren van de geiten. Neemt u ook gerust een kijkje in onze winkel.

Onze natuurcamping op de Veluwe is mooi gelegen nabij het plaatsje Terwolde. Kinderen spelen vrij in een overzichtelijke omgeving. Verkeer is er niet.

Geert en Oetine Dijkhof geven op hun natuur kampeerweide voorrang aan tenten. Er zijn twintig plaatsen voor bungalowtenten, trekkers of vouwwagens. Een dag of een paar weken, alles kan.
Park Nieuw Grapendaal ligt prachtig.

Omgeving

Park Nieuw Grapendaal ligt aan de oostkant de Veluwe, westwaarts de IJssel uiterwaarden. Dichtbij liggen historisch Deventer, Apeldoorn met Apenheul en Julianapark, schilderachtig Terwolde en Balorig in Wijhe. Historie, natuur en cultuur op fietsafstand.

Woonruimte m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers N.V.T
Badkamers N.V.T
Slaapplaatsen 2
Uitzicht Natuur en boerencamping Veluwe Gelderland

Aanwezig: Parkeerplaats
Speeltuin

Veluwskampeerterrein tarieven

  • Vouwwagen € 6,00 per nacht
  • Tent € 6,00 per nacht
  • Volwassene € 5,75 per nacht
  • Auto € 2,00 per nacht
  • Stroom € 2,50 per nacht
  • Kind 3 t/m 12 jaar € 3,50 per nacht
  • Kind 0 t/m 2 jaar GRATIS
  • Toeristenbelasting
  • Boekingskosten € 2,25 per boeking

Voordelig kamperen, let dan ook eens op onze arrangementen.

 

Woonruimte m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers N.V.T
Badkamers N.V.T
Slaapplaatsen 2
Uitzicht Natuur en boerencamping Veluwe Gelderland

Aanwezig: Parkeerplaats
Speeltuin

Park Nieuw Grapendaal

Vakantiehuisje of kamperen bij de boer?

Heerlijk ontspannen en bijkomen in een vakantiehuisje op de Veluwe op Vakantiepark Nieuw Grapendaal. Genieten van het buiten leven en kamperen bij de boer op of in een vakantiehuisje op het platteland. Ontdek het leven op een echte geiten boerderij en drink een heerlijk glas wijn op het terras van uw vakantiehuisje tussen de wijnstronken van onze eigen wijngaard.

..of..

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Dan kan dat op Park Nieuw Grapendaal! Park Nieuw Grapendaal is gesitueerd op het platteland van Terwolde, nabij Deventer en Apeldoorn op de grens van de Veluwe en het IJssel landschap. Op het vakantiepark is een echte geitenboerderij waar u een kijkje kunt nemen bij onze geiten. Naast vakantiehuisjes is het dus ook mogelijk om op het park in een tent te overnachten, dat is pas echt kamperen bij de boer!