Zoek & Boek

Vakantiehuisje Roggenkamp

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Vakantiewoning Slaapkamers 3 Badkamers 1 Slaapplaatsen 6

Vakantiehuisje Roggenkamp

Terwolde, Nederland


In Vakantiehuisje Roggenkamp houdt u echt vakantie. U zit midden in de natuur en geniet van het boeren leven. Dit Veluws vakantiehuisje geeft het gevoel als of u in Frankrijk zit. Als u uit het raam van uw Veluws vakantiehuisje kijkt, ziet u meteen de wijngaard. Het is een unieke ervaring om een glas wijn te drinken tussen een Veluwse wijngaard. Het is ook mogelijk om een kinderbed of extra logeerbed te gebruiken.

het huisje heeft 1 slaapkamer met een stapelbed met  boxspringmatrassen,en twee slaapkamers met twe boxspringbedden,waarvan 1 met een top zodat u het ervaart als een tweepersoonsbed.

het woonvertrek heeft een eenvoudige keuken/kookhoek.

er is een douche en toilet in het huisje,plus dat er  tussen de wijnranken een heerlijke warme buitendouche bij het huis aanwezig is.

Kom naar de IJsselvallei, grofweg het gebied van Dieren tot Zwolle, als onderdeel van de Veluwebegrensd door de IJssel en de eerste heuvels aan de westkant. Prachtig doorkliefd door de Grift en het Apeldoorns Kanaal en talloze beken en sprengen. Als er iets is wat de centrale Veluwe met de IJsselvallei verbindt zijn het wel die beken en sprengen, grotendeels gevoed door regenwater dat op de hogere delen van de Veluwe gevallen is en ondergronds haar weg zocht naar beneden, richting IJssel en vaak halverwege boven de grond komend als kleine beekjes en sloten. Ook de Voorster Fliert is er zo één. Zo maar in een weiland tegenover de kerk van Bussloo komt hij boven de grond en vindt haar weg noordwaarts om het prachtige Fliertdal te vormen dan nu de grens markeert tussen Twello en stedelijk Deventer.

Maar de IJsselvallei is méér! Door haar gevarieerde bodems wordt er vrijwel alles geteeld en geproduceerd wat nodig is voor de dagelijkse maaltijd. Het is deze bijzondere eigenschap die een toeristische trekpleister vormt van de eerste orde. Overdag kom je langs de boerderijen en ambachtelijke bedrijven waar de streekproducten tot voedingsmiddelen worden bereidt en ’s avonds ga je lekker uit eten om alles wat je die dag gezien hebt te proeven. Onderwijl napratend over de boer of molenaar die je ontving, de streekwinkels die je bezocht en de kaas- of jammakerij waar je al een klein beetje proeven mocht. Onder het genot van een goed glas IJsselwijn. Dát is de IJsselvallei in optima forma.

 

Op enkele autominuten van uw vakantiehuisje ligt Deventer. Deze oude Hanzestad heeft een bijzonder mooie oude binnenstad. Maar ook als winkelstad is Deventer erg aantrekkelijk. Pak eens een terrasje aan de oevers van de IJssel of op de oude markt.

Vlak bij onze boerderij vindt u de overblijfselen van de IJssellinie, een verdedigingsbolwerk uit de tijd van de koude oorlog. Neem het pontje van Olst en bekijk de bunkers en de ingegraven tanks uit de Tweede Wereld oorlog die als afweergeschut hebben gediend.

Houdt u meer van rust? Pak dan de fiets en maak een lange tocht over de dijk langs de rivier, door de weilanden en boomgaarden gelegen in de nabijheid van de IJssel. Of fiets naar de bossen van de Noord-Veluwe. Allemaal binnen handbereik.

En bent u moe van het fietsen? Niet ver van onze boerderij, met een ongekend mooi uitzicht op de IJssel kunt u bij restaurant “Het Diekhuus” genieten van een keur van streekgerechten waaronder onze ambachtelijke producten.

Woonruimte 50 m2
Terrasruimte 30 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht Zoekt u een vakantiehuisje op de Veluwe kijk nu eens bij vakantiehuisjes Nieuw Grapendaal

Aanwezig: TV
Magnetron
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Wi-Fi
Centrale verwarming
Tuinset
Keuken
Koffiezetapparaat
Koelkast
Boxspringbedden
Stapelbedden
BBQ

Luxe Veluwse Hut “DE ROGGENKAMP”(6 pers.)

Weekend (nacht) € 298,00 (€99,00)

Midweek (nacht) € 375,00 (€99,00)

Week € 625,00

*In het hoogseizoen van 30-6-2023 t/m 31-08-2023 geldt er een 10% verhoging op de huurprijs.

Ontbijtservice.
Wij kunnen u een ontbijt op het park aanbieden voor € 13,50 p.p.
Het ontbijt wordt in uw verblijf gebracht. U dient het ontbijt voor 16.00 de dag ervoor te bestellen.

Alle genoemde prijzen zijn:

  • Excl. bed linnengoed pakket. Per persoon € 5,50 (verplicht)
  • Excl. keukenlinnen. Per verblijf € 3,50 (verplicht)
  • Excl. hand- en badlinnen €5,50 p.p. (optioneel)
  • Eindschoonmaak € 60,00 (verplicht)
  • Excl. Toeristenbelasting
  • Boekingskosten € 3,50
  • Borg varieert naar gelang verblijf
  • Gas/elektra wordt verrekend met de borg

Wij verhuren overeenkomstig de Recron-voorwaarden.

Woonruimte 50 m2
Terrasruimte 30 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Slaapplaatsen 6
Uitzicht Zoekt u een vakantiehuisje op de Veluwe kijk nu eens bij vakantiehuisjes Nieuw Grapendaal

Aanwezig: TV
Magnetron
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Wi-Fi
Centrale verwarming
Tuinset
Keuken
Koffiezetapparaat
Koelkast
Boxspringbedden
Stapelbedden
BBQ
Restaurant3 kmSupermarkt3 kmStadscentrum10 km
Hoofdstad10 kmBushalte4 kmStation10 m
Vliegveld7 kmTennisbaan5 kmZwembad10 km
Paardrijden10 kmMountainbike10 kmPretpark20 km
Meer10 kmWelness10 kmBowling10 km
Theater - Bioscoop10 km

Heerlijk ontspannen en bijkomen in één van onze vakantiehuisjes op de Veluwe op Vakantiepark Nieuw Grapendaal. Genieten van het buiten leven en kamperen bij de boer op of in een vakantiehuisje op het platteland. Ontdek het leven op een echte geiten boerderij en drink een heerlijk glas wijn op het terras van uw vakantiehuisje tussen de wijnstronken van onze eigen wijngaard.

Kamperen bij de boer op de Veluwe

Altijd al eens willen kamperen bij de boer? Dan kan dat op Park Nieuw Grapendaal! Park Nieuw Grapendaal is gesitueerd op het platteland van Terwolde, nabij Deventer en Apeldoorn op de grens van de Veluwe en het IJssel landschap. Op het vakantiepark is een echte geitenboerderij waar u een kijkje kunt nemen bij onze geiten. De vakantiehuisjes staan verderop waar u kunt overnachten. Daarnaast is het ook mogelijk om op het park in een tent te overnachten in plaats van een vakantiehuisje. Dat is pas echt kamperen bij de boer!